Εστιατόρια

Βασικό κριτήριο στη μελέτη τέτοιον χώρων είναι καταρχήν το είδος της χρήσης που θα στεγαστεί, η κατηγορία της κουζίνας (ελληνική, ευρωπαϊκή, ασιατική…), ο τύπος του χώρου (εστιατόριο-πιτσαρία-grillroom,fastfood…), οι λειτουργικές ανάγκες των ιδιοκτητών, το στυλ - η ταυτότητα του χώρου σε συνδυασμό πάντα με το επιθυμητό κόστος. 
Η επιλογή των υλικών τόσο στην κατασκευή και την διαμόρφωση, όσο και στην διακόσμηση του χώρου γίνεται βάση την ποιότητα, την αντοχή, τη διαχρονικότητα μέσα από τα πιο σύγχρονα υλικά και τις ιδιοκατασκευές.

 

 

 

Κατοικία  |  Αίθουσες Εκδηλώσεων - Εκθέσεων  |  Χώροι Μαζικής Εστίασης - Bar & Καφετέριες
Μεταποίηση Παλαιών - Σχεδιασμός Νέων Επίπλων - Ιδιοκατασκευές  

Powered by PlanetSoft